Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Avondmarathon Nijmegen
Zaterdag, 21 Mei 2011,  6:00 - 11:59
Contact Ben Donkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beste zwemvrienden,

In 2011 bestaat de Nijmeegse Reddingsbrigade 75 jaar. Ter gelegenheid van dat heugelijk feit willen wij een zwemmarathon organiseren. De marathon zal gehouden worden op zaterdag 21 mei 2011.

De marathon begint om 18.00 uur met een 10-minuten-estafette. Zoals gebruikelijk wisselen we het individueel zwemmen af met een drietal tussentijdse estafettes van elk tien minuten met sportieve opdrachten. Om half twaalf sluiten we af met een 50 meter estafette tot middernacht.

Deelnemers worden tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht in zwembad Dukenburg te Nijmegen (winkelcentrum Meijhorst).

Deelname staat open voor zwemmers vanaf 15 jaar. Neem zelf twee tellers mee en wij zorgen voor een gezellig sfeertje en de bijbehorende trofeeen.
Er is platas voor 9 ploegen; inschrijven met meerdere ploegen is mogelijk mits er nog banen vrij zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt 55 euro per ploeg, ongeacht het aantal deelnemers en dient bij aankomst te worden voldaan. De inschrijving sluit op 1 februari 2011. Opgave betekent dat jouw club borg staat voor het inschrijfgeld.
Geef je op via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie: Ben Donkers, 024-3276549.

Met vriendelijke groet,

Ben Donkers
Locatie Zwembad Dukenburg, Nijmegen