Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Zwemmarathon Sint-Truiden
Zondag, 06 Maart 2011,  2:00 -  6:00
Ter gelegenheid van haar 15-jarig bestaan wil de Sint-Truidense Reddingsclub vzw (STRC) zich ook extra inzetten voor de samenleving.

Daarom organiseert ze een zwemmarathon ten voordele van de “Sensibilisering van orgaandonatie”, het project van prof. Monbaliu aan de K.U.Leuven.


Op zondag 6 maart 2011 zullen van 14u tot 18u zoveel mogelijk ploegen en teams uit heel België en Nederland in het stedelijk zwembad van St-Truiden telkens één uur zwemmen voor het goede doel. Het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt 50 Euro/uur. Ploegen die meerdee uren willen zwemmen zijn ook welkom.
Meter van het project: Erika Thijs, gedeputeerde van welzijn en gezondheid Provincie LimburgIn bijlage de uitnodiging voor de marathon, het inschrijvingsformulier en een aantal documenten ivm orgaandonatie.Indien jullie niet kunnen meedoen met de marathon, is het steeds mogelijk om de orgaandonatie te steunen via een gift. Deze gift kan je overmaken op de giftenrekening van de K.U.Leuven, Oude Markt 13, 3000 Leuven

- met IBANnummer BE45 7340 1941 7789 en BIC code: KREDBEBB.


- Gelieve in de mededeling volgende kredietreferentie te vermelden:
voor EDT-MCOND1-O2010/zwemmarathon
Voor giften vanaf het wettelijke minimumbedrag (voor 2011 is dit 40,00 euro) kan de K.U.Leuven fiscale attesten opmaken.
Alvast bedanktnamens de Sint-Truidense Reddingsclub
Locatie Stedelijk zwembad, St-Truiden, België