Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Avondmarathon Drachten
Zaterdag, 26 Februari 2011,  6:00 - 11:59
Aloha,

Voor de zevende keer organiseert Reddingsbrigade Drachten een avondmarathon. We nodigen jullie van harte uit om dit met ons mee te maken in Zwembad De Welle te Drachten.

Dit keer is de avondmarathon in het laatste weekend van februari, te weten op zaterdag 26 februari 2011.

Er zal gezwommen worden van 18.00 uur tot 0.00 uur. Er is natuurlijk ook weer een thema, namelijk: Hawai. Wij vragen jullie om zo creatief mogelijk e te zijn met dit thema. Voor het origineelste team is er een mooie prijs.

Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 personen. Ook moet ieder team er voor zorgen dat er minimaal 1 teller aanwezig is. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Aanmelden voor dit evenement doe je door een bericht te sturen via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het aanmeldingsformulier per post te sturen naar het bovenstaande adres o.v.v. Avondmarathon 2011.

Bij geen deelname horen we dat ook graag. Jullie kunnen je inschrijven tot 15 januari 2011. Het liefst hebben we de aanmeldingen binnen voor januarie. Bij deelname ontvang je een e-mail/brief met verdere informatie. Het programmeboekje wordt op de avond zelf uitgedeeld. Er is een limiet aan het aantal eilanden. Dit jaar hebben we 18 teameilanden, dus wees er snel bij met je aanmelding. De wedstrijdkosten bedragen € 60,-- per team.

Willen julile bij deelname zo vriendelijk zijn om de wedstrijdkosten uiterlijk op 25 januari 2011 over te maken op 46.80.88.482 t.n.v. Reddingsbrigade Drachten o.v.v. Avondmarathon 2011 en de naam van de deelnemende brigade. Bij afzegging eerder dan 2 weken voor de avondmarathon wordt er € 15,-- aan administratiekosten in rekening gebracht, daarna wordt er geen restitutie meer verleend.

Wij hopen jullie 26 februari te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
namens Reddingsbrigade Drachten,



Wout Raap
Locatie Zwembad De Welle, Drachten, Nederland