Evenementenkalender

Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Avondmarathon Sommelsdijk
Zaterdag, 05 Juni 2010,  4:00 - 10:00
Contact Recreatiecentrum “De Staver”, Sommelsdijk
Op zaterdag 5 juni 2010 is het zover. De Schotejil organiseert voor de tweede keer een minimarathon van 1 uur voor kinderen van groep 5 t/m groep 8, gevolgd door een 6uurs marathon voor ouderen. Het heeft als doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel. Dit betreft KIKA.

De minimarathon start om 13.00 uur en eindigt om 14.00 uur. De 6uurs marathon start om 16.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Het aantal zwemmers voor de minimarathon zijn minimaal 6 en maximaal 8 personen. Het aantal zwemmers voor de zes uurs marathon is 8 personen. Dit evenement vindt plaats in recreatiecentrum “de Staver”, het thuiszwembad van de Schotejil.

Voor recreanten en vergunninghouders zijn er aparte klassementen (geldt niet voor de minimarathon).

Wij willen u op deze manier uitnodigen om deel te nemen aan dit evenement.
Wij vragen u te vermelden op het inschrijfformulier of de deelnemers een startvergunning hebben en de leeftijd van de deelnemers. Verder is het voor de baanindeling van belang te weten hoeveel kilometer het team denkt te gaan zwemmen.

Nadat u het inschrijfformulier heeft opgestuurd, ontvangt u een brief met verdere toelichting en een sponsorformulier voor Kika.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per team voor de minimarathon, en €50,- per team voor de 6-uurs marathon. Dit bedrag moet direct met de inschrijving voldaan worden.

De sluitingsdatum voor het inschrijven is 1 april 2010.

Vrijwilligers van elk team zijn van harte welkom. Je kunt de namen van deze vrijwilligers mailen naar onderstaand emailadres.

Wij verwachten u op 5 juni 2010 te mogen verwelkomen in de Recreatiecentrum “De Staver”.

Met vriendelijke groet,

Namens de evenementencommissie van de Schotejil

Whitley Rens
Jenny Jongejan
Susanne van Hooven
Marian Kievit
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.