NEDERLAND – DUITSLAND 1 – 0

Nee, nee ollie je begrijpt het weer niet. De pen ging naar het heren-team, want 1 team, 1 gedachte, 1 taak, 1 ollie.

Dus HIER het meesterlijke Heerschende verslag van HET heren-team.


Na een waanzinnige nacht (jeronimus droomde van vrouwen) stonden we op en begaven we ons slaapdronken naar de ontbijt tafels. Waar alle toetjes op waren. Na een heerlijk ontbijt zijn we naar het zwembad gegaan, waar we deze keer niet over het hek hoefde te klimmen. Wel moesten we ons in de kleedkamers omkleden van de monitor. De estafettes konden volledig geoefend worden omdat ollie dabei was en kuep had ook weer leren zwemmen. Dit gaf veel verwarring in de volgorde van de estafettes. Hemd was namelijk te eng met een pop. Deze avond hebben we dit allemaal op een rijtje gezet.

Nu terug naar de middag.

Eindelijk ons eigen materiaal. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"""""""""""""££££££££$$$$$$$%%^^^&**98@:@@<:@<|enter

Daarvoor moesten enkele apen (czappi) het middag eate overslaan. Om de container van hartelijk te openen. Dit was een waar feest waar zelfs een paar duitsers op afkwamen. Toen iedereen was aangekomen bij het materiaal hebben we de spullen naar het wedstrijdstrand gevaren en een lekkere training afgewerkt. Onder toeziend oog van onze ooster buren. (onze fietsen hebben we nog niet terug gekregen) Die naast het strand in een hotel vertoeven. Al snel kwamen er wat nieuwsgierige duitsers kijken, die gelijk aan de haak werden geslagen door tzappi. Zappi (onze tv specialist) daagde zijn zojuist verworven freund  uit voor een potje taplin start. Hierbij werd de duitsert genadeloos met de grond gelijk gemaakt. 1-0 tegen de werkelozen.

Na de beach flags hadden we in plaats van 1 neger, 3 zwartkijkers, genaamd Hemd, Tuep en Kotsert. Hierbij mag je zelf uitzoeken wim de flaggers waren. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmkay

De dag werd afgesloten met een uitgebreid toetjes dinner, zonder verdere klachten van de mede hotelgasten. Het personeel bezorgde onze oude gast een bak met ijs. Waarop de slecht geinformeerde oberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, jeroen aan het schavot wou nagelen. Terwijl gelijkertijd een ander personeelslid deze oberrrrrrrrrrrrrrrrrr zwaar poende, want zij kwam met een tweede bak ijs aanlopen. Dit onder luid gejuich van de overige gasten.

O ja Juffie is gekomen.

hoije/ houje wo/wa