Geschreven door: Robert Hendriks

De afgelopen week kreeg Lifesaving.nl een beter inzicht in de kalender voor 2009 met onder andere een aantal data voor:

 

NIVEA DLRG-Cup.

14 en 15 augustus 2009

Blijkbaar werd er zo gauw geen sponsor gevonden en werd de naam van de Nivea Cup simpelweg aangepast tot DLRG-Cup. Daarmee werd ook in de duur van deze wedstrijd gesneden; van 3 naar 2 dagen. Gelukkig voorlopig nog lekker in Warnemünde.

Bron: www.dlrg.de


 

Nivea Trophy

I - Haltern, 20 juni 2009

II - Hooksiel, 11 juli 2009

III - Langenau, 5 september 2009

Ook voor deze competitie van drie wedstijden kon geen sponsor aangetrokken worden, dus werd het nog simpeler met gewoonweg: Trophy. Zoals eerder het rumoer klonk, zou de eerste wedstrijd in Haltern zijn op 20 juni en dat is bij deze bevestigd. 

Bij de wedstrijd in Hooksiel geldt dat het programma afhankelijk is vn het getij. Inderdaad, de eerste Trophy wedstrijd aan zee en ook nog aan de Noordzee ook. 

De derde wedstrijd in Langenau is een herhaling. Al in 2005 werd hier een Trophy wedstrijd gehouden.

U ziet alles lekker dicht bij huis, dus een tip voor de Nederlandse (en wie weet Belgische) Life Saver: De Trophy, altijd gezellig!

 

De trophy's in beeld

De plaatsen met de Trophy wedstrijden.

 

Masterswedstrijd in Echt

14 juni 2009

Ook deze wedstrijd werd onlangs bevestigd. Het deelnemersaantal is al opgelopen tot meer dan 100 deelnemers, daar waar gegokt werd op een deelnemersaantal rond de 75. Kortom een gat in de markt. 

Download hier de uitnodiging

 

Baywatch
5 en 6 september 2009

Deze tweedaagse wedstrijd staat aankomend jaar weer los van het NK. De organisatie van dit tweedaagse evenement liet weten, dat de oudste Ocean wedstrijd van Nederland dit jaar gewoon weer plaats zal vinden op Landgoed Hommelheide.

 

NK Ocean

12 en 13 september 2009

Nadat de EjK 2008 roet in het NK OCean eten gooide, komt er toch weer een apart NK Ocean. De locatie is vooralsnog onbekend.

 

Lifesaving.nl Limietwedstrijden

22 februari 2009

De eerste Lifesaving.nl Limietwedstrijden. Het format van deze wedstrijd is schaamteloos afgekeken van de KNZB. Bij deze gelegenheid worden de inividuele onderdelen verzwommen en zijn niet-Nederlanders ook van harte welkom. Binnenkort meer!

 

Uiteraard zijn deze en andere data terug te vinden in de Lifesaving.nl Kalender voor 2009

Of bekijk de kalender per maand, bijvoorbeeld de overvolle maand september

 

Mist u nog dingen in onze kalender, lat een berichtje achter op het forum, of stuur een mailtje via de site!