Nieuwe wedstrijd in Boxtel?

rb-boxtel-logo
Afgelopen NK hebben wij, RB Boxtel, op de zondag een mededeling gedaan over een aanstaande wedstrijd in Boxtel. Het was onze bedoeling om hiervoor de animo te peilen onder de teams en te kijken of we tot een geschikte datum kunnen komen. Door het hoge tempo van de wedstrijd is dit er helaas niet meer van gekomen, vandaar deze follow-up om toch aan de info te komen.


Zoals gezegd is dit een eerste inventarisatie. De organisatie van het NK 2010 in Boxtel is ons als zwemclub goed bevallen en we hebben veel positieve geluiden ontvangen over het bad, de bereikbaarheid en het verloop van de wedstrijd. Nu is het tijd om verder te kijken of het misschien mogelijk is om ook een ploegenwedstrijd te organiseren die meetelt voor de nationale competitie (seizoen 2012 of al voor 2013). Dit alles valt en staat met het vinden van een geschikte datum en de vraag of er voldoende animo voor is. Hieronder staat een link naar een vragenlijst om het voorgaande mee te inventariseren. Gelukkig hebben wij al verschillende reacties ontvangen, maar wij vragen onderstaande brigades vriendelijk om deze alsnog te beantwoorden;
Amersfoort, Apeldoorn, Echt, Eindhoven, Heythuysen, Krimpen aan den IJssel, Melick-Herkenbosch, Mill, Nederweert, Vlissingen en Zevenaar.

De vragenlijst is naar het algemene adres van de vereniging (of indien beschikbaar email van de wedstrijdploeg) gestuurd. U kunt de vragenlijst en eventuele vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijk dank!

Vragenlijst RB Boxtel